Hobbycentrum krijgt groot bedrag van Rabo ClubSupport

Hobbycentrum krijgt groot bedrag van Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen.

De Rabobank zegt: “Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.” Vandaar de Rabo ClubSupport-actie.

Leden van de Rabobank Regio Eindhoven hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de verschillende deelnemende clubs en verenigingen (waaronder Hobbycentrum de Dorpswerkplaats) ontvangen.

 

Ook dit jaar heeft het hobbycentrum het weer fantastisch gedaan: met maar liefst EUR 1906,97 derde in Nuenen, vlak achter de Voedselbank en voetbalclub Nuenen! 

Hobbycentrum de Dorpswerkplaats is alle leden van de Rabobank die hun stem aan het hobbycentrum hebben gegeven zeer erkentelijk. Onze hartelijke dank daarvoor! Het ontvangen geld gaan we gebruiken voor het verbeteren van de ventilatie in ons gebouw.

 

Als variant op wat de Rabobank over clubs zegt, zeggen wij: “Hobbycentrum de Dorpswerkplaats is zoveel meer dan een plek waar mensen hun hobby kunnen uitoefenen. Het is een plek waar je mensen ontmoet die dezelfde interesses hebben, waar je je fijn voelt, waar je van elkaar kunt leren, waar je goede adviezen krijgt, waar je lekker kunt buurten, waar de koffie altijd klaar staat, enzovoorts, enzovoorts!”

 

Nogmaals, iedereen die aan dit geweldige bedrag heeft bijgedragen  onze hartelijk dank!

 

Geen reacties

Plaats een reactie