Op zoek naar een bijzondere gift voor Sint-Nicolaas of de Kerst?

Op zoek naar een bijzondere gift voor Sint-Nicolaas of de Kerst?

Bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats is ook dit jaar weer hard gewerkt aan een leuk assortiment surprises. We hebben daarvoor een speciale ruimte ingericht, die u corona-veilig kunt bezoeken. Of u nu een mezennestkastje of een insectenhotel, houten speelgoed voor de kids of een gezelligheidsspel zoekt, u bent van harte welkom!

Laat u verrassen en kom kijken naar een mooi assortiment dat in ons Nuenense hobbycentrum is vervaardigd. Met uw aankoop, groot of klein, helpt u ons in ons jubileumjaar, dat helaas grotendeels in het water viel vanwege de coronaperikelen.

Al het moois dat op u wacht is opgeslagen in het tuinhuisje op ons voorterrein. Voor wie het nog niet weet: de ingang van het Nuenense hobbycentrum ligt aan Park 63b in het centrum van Nuenen, pal tegenover de Clemenskerk.

Om uw St Nicolaas inkopen te doen, organiseren we verkoopmomenten op vrijdagmiddag 20 november van 13.30 tot 16.00 uur en op zaterdag 21 november van 10.00 tot 13.00 uur.

U bent van harte welkom; wees er op tijd bij want de mooiste/leukste dingen zijn het eerst weg!

Geen reacties

Plaats een reactie