Maandag 23 november gaan de deuren weer open

Maandag 23 november gaan de deuren weer open

Dinsdag 17 november heeft de overheid medegedeeld dat de coronamaatregelen kunnen worden teruggebracht tot het niveau van enkele weken geleden. Dit betekent dat na een periode van complete sluiting Hobbycentrum de Dorpswerkplaats op maandag 23 november weer héél voorzichtig open gaat en onder strikte voorwaarden. 

De groepsgrootte is, inclusief de groepsbegeleider, beperkt tot maximaal 5 personen voor elke hobbyruimte.

Alle maatregelen met betrekking tot de VERPLICHTE mondbedekking, ontsmetten, schoonmaken, ventileren, koffiedrinken enz. blijven nog steeds onverkort van toepassing, net zoals de afspraken over de loop door het gebouw en de toegang tot de diverse ruimtes. En iedereen let uiteraard heel goed op de anderhalve meter afstand!

Voor bezoekers geldt dat zij worden opgevangen in de keuken en niet meer onnodig worden toegelaten tot de andere ruimten. Per situatie wordt bezien hoe aan de vraag van de bezoeker tegemoet kan worden gekomen, bijvoorbeeld door het uitwisselen van telefoonnummers of e-mailadressen of door het kortstondig bezoeken van iemand die in het gebouw aanwezig is.

Het actuele, volledige reglement, waaraan eenieder zich verplicht dient te houden, zal in het gebouw worden opgehangen. 

Geen reacties

Plaats een reactie