Jan Vlemmix exposeert in kasteel Geldrop

Jan Vlemmix exposeert in kasteel Geldrop

Al zo’n 20 jaar is Jan Vlemmix actief om onze vrijdagschildergroep de kneepjes van het vak bij te brengen. Ter gelegenheid van zijn 85e verjaardag organiseert hij in het kasteel van Geldrop een expositie van zijn werk, dat kan worden gekenmerkt als herkenbaar en realistisch met een kleurrijke, impressionistische, losse toets. Tijdens de expositie in Kasteel Geldrop kunt u genieten van een veelheid aan mooie Brabantse en Franse landschappen, bloemstillevens, kastelen en stads-gezichten, waaronder enkele meer abstracte, kleurrijke werken in verschillende afmetingen. 

De expositie wordt gehouden van donderdag 7 januari tot en met zondag 28 februari. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zondag, telkens van 14.00u tot 17.00u. Jan is op deze dagen aanwezig op zijn expositie.

Op www.kasteelgeldrop.nl leest u er alles over. Noem het gerust een mijlpaal voor Jan, die we nog maar eens hartelijk bedanken voor zijn tomeloze, jarenlange inzet voor ons hobbycentrum. Jan, we wensen je nog héél veel creatieve jaren toe in een goede gezondheid!

Geen reacties

Plaats een reactie