Introductiefilm van ons hobbycentrum

Introductiefilm van ons hobbycentrum

Ten behoeve van een filmproject dat de gemeente Nuenen is gestart in verband met haar 200-jarig bestaan in 2021, heeft de gemeente bij monde van wethouder Ralf Stultiëns ons hobbycentrum gevraagd om een videobijdrage te leveren. Dit omdat, zoals Ralf zegt, Hobbycentrum de Dorpswerkplaats van grote betekenis is voor de lokale gemeenschap.

Maar hoe draai je een leuke dynamische introductie van ons hobbycentrum in elkaar in een tijd waarin alles stilstaat en iedereen thuis zit! In corona-tijd is dat geen sinecure! Daarenboven, we kregen van de gemeente slechts een week de tijd!

Toch heeft onze Piet Cloosterman samen met Chris Dekkers de handschoen opgepakt en een pakkend portret gemaakt van ons Hobbycentrum de Dorpswerkplaats!

U kunt deze film bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=d44Bs1TZb3U

Deze film wordt vanaf donderdag 14 januari ook op de LON uitgezonden.

Geweldig gedaan Piet, hartelijk dank!

Geen reacties

Plaats een reactie