Expositie Jan Vlemmix in Kasteel Geldrop

Expositie Jan Vlemmix in Kasteel Geldrop

Ter gelegenheid van zijn 85e verjaardag houdt Jan Vlemmix van zondag 5 september t/m zondag 24 oktober een expositie in Kasteel Geldrop. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zondag telkens van 14.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Jan is bij ons hobbycentrum al zo’n 20 jaar actief als begeleider van de groep die op vrijdag-morgen bij elkaar komt in ons hobbycentrum. Privé schildert hij vooral Brabantse en Franse landschappen, bloemstillevens, kastelen en stadsgezichten. Maar er staat ook meer abstract, kleurrijk werk op zijn doeken.

Op de expositie is het allemaal te bewonderen.

Jan hoopt dat veel deelnemers van ons hobbycentrum zijn werk komen bekijken. Ook u bent dus van harte welkom. Wellicht ontmoet u daar Jan persoonlijk, want hij zal regelmatig aanwezig zijn.

Geen reacties

Plaats een reactie