Inloopavond groep Grafische Technieken

Inloopavond groep Grafische Technieken

Een van onze creatieve werkgroepen is de groep Grafische Technieken. Op woensdagavonden worden onder professionele begeleiding de technieken etsen, drogenaald-druk, linoleumsnede en houtsnede beoefend.

De groep heeft het afgelopen jaar vanwege corona in aantal moeten inboeten en wil graag met frisse creatieve ideeën én… met nieuwe leden van start gaan.

Je hoeft helemaal geen kundig tekenaar te zijn om een mooie afdruk te maken! Is je interesse gewekt en zou je het liefst meteen aan de slag gaan? Neem gerust contact op met Diana Heijnerman, zij is de coordinator/contactpersoon, zie Programma.

Of is je nieuwsgierigheid gewekt, maar wil je eerst ervaren wat grafiek eigenlijk inhoudt, kom naar de inloopavond die we op 20 oktober organiseren (20.00 – 22.00 uur). Een kleine expositie toont de uiteenlopende technieken, je kunt de leden aan het werk zien en ook zelf aan de slag gaan.

Geen reacties

Plaats een reactie