Geslaagde wintermarkt

Geslaagde wintermarkt

Ondanks de mondkapjes en de anderhalve meter afstand hing er afgelopen zaterdag 11 december een gezellige sfeer op het buitenterrein van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. De wintermarkt werd druk bezocht en velen gingen met een aankoop naar huis. Dit keer geen kerstbloemstukjes maar mooie dingen van hout, uiteraard gemaakt in het Nuenense hobbycentrum.

De sfeer op de wintermarkt was prima. De houtkorf brandde, er was gratis koffie en glühwein en er waren glunderende gezichten. Vooral ook van de vrijwilligers die alles in goede banen leidden en opnieuw mochten vaststellen dat het Nuenense hobbycentrum er niet alleen is om te hobbyen maar dat het vooral ook een mooie ontmoetingsplek is.

Het bestuur bedankt, namens alle 430 deelnemers van ons Nuenense hobbycentrum, allen die even langskwamen voor hun aankoop. Voor zichzelf, of als surprise om weg te geven.

Langskomen kan ook deze week nog tijdens de openingsuren, er liggen nog een aantal mooie (kerst)dingen voor de verkoop.

Geen reacties

Plaats een reactie