Hobbycentrum voert QR-code in

Hobbycentrum voert QR-code in

We hebben steeds minder contant geld op zak. Het betalen met gepaste munt komt steeds minder voor. Daarom gaat ons hobbycentrum ook over op electronisch betalen, met name voor de vele kleine geldbedragen die dagelijks van eigenaar verwisselen. In de toekomst zullen alle kleine bedragen in het hobbycentrum worden betaald via een QR code systeem waarmee elke deelnemer die een mobiele telefoon heeft kan afrekenen. Heel gemakkelijk bij de aankoop van een van onze zelfgemaakte producten of bij het betalen van reparaties of de levering van materiaal. Met uw mobieltje en de gepresenteerde speciale QR-code maakt u rechtstreeks contact met de bankrekening van het hobbycentrum om te betalen. Contant geld is niet langer meer nodig.

De gebruiksaanwijzing is op verschillende plaatsen in het hobbycentrum te vinden. En als u er niet uitkomt, dan krijgt u vast en zeker hulp van een andere deelnemer. Zo werkt dat bij ons.

 

Geen reacties

Plaats een reactie