Nieuwe Rabobank-actie!

Nieuwe Rabobank-actie!

Leden van de Rabobank kunnen ons helpen met sponsoring van zonnepanelen

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt de Rabobank eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen.
De Rabobank heeft hiervoor een actie opgestart, vergelijkbaar met de actie Rabo ClubSupport.
Het bestuur heeft ons hobbycentrum onmiddellijk aangemeld om kans te maken op een mooie subsidie, temeer omdat we nu in een nieuwbouwfase zitten waarbij er ook zonnepanelen zullen worden geplaatst.

Deze week zijn we geselecteerd in de regio Eindhoven, samen met nog 8 andere organisaties. Nu komt het erop aan, want de 3 organisaties die uiteindelijk de meeste stemmen krijgen ontvangen 50% van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen als subsidie. De rest valt af.

Vanaf 28 februari tot 31 maart kunnen Rabobank-leden online op ons gebouw stemmen. Als u lid bent van de Rabobank doen we een beroep op u: stem op Hobbycentrum de Dorpswerkplaats.

In de week van 18 april worden de winnaars bekendgemaakt. De regio Eindhoven van de Rabobank omvat niet alleen Eindhoven maar ook omliggende gemeenten/plaatsen zoals bijvoorbeeld Best, Son, Veldhoven, Oirschot, De Beerzen, Geldrop, Heeze en Nuenen. Een heel groot gebied dus. Belangrijk is dat we nu verder kijken dan onze gemeente. Hoe meer mensen ‘’we’’ (daar hoort u ook bij!) in onze regio kunnen aanmoedigen om op ons te stemmen, hoe beter. Dus als ieder lid binnen zijn/haar contacten in de regio Hobbycentrum de Dorpswerkplaats aanbeveelt om op te stemmen, kan ons dat veel extra stemmen opleveren!

Alle informatie kunt u lezen op de pagina van de Rabobank: zie https://www.rabobank.nl/leden/maatschappelijke-gebouwen

Geen reacties

Plaats een reactie