Voorjaarsmarkt op 9 april

Voorjaarsmarkt op 9 april

Op zaterdag 9 april van 11.00 tot 16.00 uur organiseert ons hobbycentrum weer een voorjaarsmarkt. De vele, meestal houten, producten die in de afgelopen periode in onze werkplaatsen zijn gemaakt kunt u dan weer kopen. Het betreft vogelhuisjes/nestkastjes (voorjaar!) in allerlei modellen, voederplanken voor vogels, tuindecoraties, kinderspeelgoed en een reeks functionele artikelen voor in en om uw huis.

  Er worden ook fleurige bloemstukken verkocht.

De gastvrouwen van het Nuenense hobbycentrum verwelkomen u graag op het gezellige terras, want de koffie/thee met iets lekkers staan uiteraard klaar, ook voor u. Kom ook even bijpraten en wellicht wilt u zich inschrijven voor een hobbygroep nu er geen coronamaatregelen meer zijn.

We rekenen op een grote belangstelling. Zeg het voort onder uw buren, vrienden en familieleden en kom samen gezellig langs. Het adres van het hobbycentrum is Park 63b. De ingang vindt u tussen restaurant Goesting en Ratatouille. Maak tevens van de gelegenheid gebruik om onze nieuwbouw in wording te bezoeken.

De opbrengst van de voorjaarsmarkt wordt volledig gebruikt voor de herinrichting van ons huidige gebouw.

NB: Voorjaarsmarkt heette vroeger Paasmarkt. Maar dat mag tegenwoordig niet meer.

Weg paashaas! We gaan nu naar de supermarkt om voorjaarsbrood te kopen, en voorjaarseieren!

Geen reacties

Plaats een reactie