Geen zonnepanelen via Rabobankactie

Geen zonnepanelen via Rabobankactie

Helaas zit ons hobbycentrum niet bij de winnaars van de Rabobankactie  waarmee de aanschaf van zonnepanelen wordt gesubsidieerd. In Nuenen deden niet alleen ons hobbycentrum mee maar ook kinderboerderij Weverkenshof en Huis Latenstein. Die twee organisaties behoorden wél tot de gelukkige winnaars. Het is ze van harte gegund.

De uitslag betekent dat ons hobbycentrum nu op zoek moet gaan naar andere mogelijkheden om een reeks zonnepanelen op het dak van ons gebouw te krijgen. Niet alleen om de energiekosten te drukken is dit belangrijk maar ook voor het milieu. Daarom komt er een warmtepomp in de nieuwe aanbouw en daarbij zijn zonnepanelen onontbeerlijk. We gaan dus gewoon verder met de uitwerking van de plannen en het vinden van de juiste oplossing.

Hoe dan ook bedanken we alle Rabobank-leden die op ons Nuenense hobbycentrum hebben gestemd!

Geen reacties

Plaats een reactie