Handige klussers gezocht

Handige klussers gezocht

De komende maanden is er bij het hobbycentrum veel werk aan de winkel.

Voor zowel de nieuwbouw als voor het aanpassen van het bestaande gebouw zoeken we nog handige technisch georiënteerde personen die met enige regelmaat willen meewerken aan de nieuwbouw en de herinrichting van het bestaande gebouw. De aannemer plaatst de ruwbouw. Maar de afwerking doen we zelf. 

Alle werkzaamheden zijn aan de orde: elektrotechnische installatie, werktuigbouwkundige installatie, sanitair plaatsen, riolering aanleggen, installatiewerk voor de CV, tegelwerk, buitenbestrating, schilderwerkzaamheden, wandafwerkingen, het aanbrengen van zolderbalken en wanden. Hiermee is de lijst zeker nog niet compleet, want verrassingen zijn niet uitgesloten als je aan het verbouwen bent….

 We zoeken personen die zelfstandig en in groepsverband deze werkzaamheden kunnen uitvoeren met een hoge kwaliteitstandaard.

Wil je gedurende het komend jaar met regelmaat meedoen, meld je dan aan via info@dorpswerkplaatsnuenen.nl

Kent u in uw omgeving handige mensen die op een of andere manier graag vrijwillig korter of langer willen meehelpen met onze grootschalige verbouwing? Meld dat dan. Alle vakkundige hulp is welkom om ons mooie doel te realiseren!

 

Geen reacties

Plaats een reactie