Hobbycentrum doet mee aan Rabobank ClubSupport

Hobbycentrum doet mee aan Rabobank ClubSupport

Ook dit jaar doet ons Nuenense hobbycentrum weer mee met de actie Rabobank ClubSupport.

Het doel is het gebouw te verduurzamen door te investeren in zonnepanelen en isolatie. Daarbij moet de ventilatie optimaal blijven met het oog op eventuele nieuwe corona-uitbraken.

Een gebouw van 60 meter lengte verwarmen vraagt flink wat energie. En de machines voor hout- en metaalbewerking vragen veel stroom, net zoals de keramiekovens. Toch willen wij als stichting de sterk stijgende energiekosten zoveel mogelijk in de hand houden om het voor onze leden betaalbaar te houden. En los daarvan willen wij ook graag een bijdrage leveren aan de algemeen noodzakelijke energiebesparing ten gunste van het milieu. Wij kiezen voor duurzame investeringen die een goed rendement opleveren. Daarom kiezen we voor zonnepanelen en spouwmuurisolatie.

Als lid van de Rabobank kunt u ons helpen.

Uw stem bij Rabo ClubSupport kan het verschil maken! Bij de verduurzamingsactie van de Rabobank in het voorjaar vielen we helaas net buiten de prijzen. Daarom zou het mooi zijn als er nu maximaal op ons gestemd wordt: op Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Dit kan via de Rabo app of via Rabo Internetbankieren. Helpt u ons alstublieft een handje om ons doel te bereiken?

Alvast hartelijk dank!

Geen reacties

Plaats een reactie