Dank aan onze rookmelder-vrijwilligers

Dank aan onze rookmelder-vrijwilligers

In een eerder nieuwsbericht werd gemeld dat het rookmelder-project is gestopt. Voor elke rookmelder die onze vrijwilligers hebben geplaatst ontving het hobbycentrum een kleine financiële vergoeding. Het ging in totaal om 400 stuks en daarmee is een flink bedrag bijeengebracht. Het bestuur is verheugd met de inzet van al deze vrijwillige installateurs die hebben meegeholpen en die we bij deze graag even noemen. Allereerst de kartrekkers Ad van Rooij namens ons hobbycentrum en Paul Sluijter namens de gemeente. Verder Frenk van Maasakkers, Bart Coolen, Ruud de Wit, Jan Bekkers, Jan van Kemenade, Bert Janssen, Bernard de Louw en Frans van de Boogaard. We zijn als hobbycentrum niet alleen blij met het geld, we zijn ook zéér tevreden met het op deze manier promoten van ons imago. Bedankt allemaal!

 

Het Bestuur

Geen reacties

Plaats een reactie