Fietsenstalling tijdens Dwers op het ijs

Fietsenstalling tijdens Dwers op het ijs

Fietsenstalling ijsbaan op ons terrein
De organisatie van de ijsbaan in het Park heeft aan ons hobbycentrum medewerking gevraagd voor het inrichten van een tijdelijke fietsenstalling achter op ons terrein. Het bestuur heeft hierin toegestemd vanuit de gedachte dat de bekendheid van ons hobbycentrum toeneemt als veel Nuenenaren hun fiets komen stallen. Hoe bekender we worden, hoe groter de kans op nieuwe leden. Jazeker, er zijn nog steeds mensen die ons hobbycentrum niet kennen en niet weten waar het ligt. En als we op maatschappelijk gebied iets kunnen bijdragen dan doen we dat uiteraard.
In samenspraak met de schaatsbaanorganisatie wordt de toegangspoort naar ons terrein dus een aantal dagen langer opengehouden zodat de schaatsers daar hun fietsen kunnen stallen. De helft van de poort wordt afgesloten om te voorkomen dat er ook auto’s op ons terrein worden geparkeerd, met name in het weekend.
Zie www.dwersophetijs.nl voor nadere informatie

Geen reacties

Plaats een reactie