Inschrijven conversatie Italiaans

Inschrijven conversatie Italiaans

 

Bij ons hobbycentrum is een groot aantal conversatiegroepen actief. In groepsverband kun je Frans, Duits, Engels en Spaans spreken met elkaar. Deskundige vrijwilligers begeleiden de conversatiegroepen en zorgen ervoor dat je, al doende, de beheersing van jouw favoriete buitenlandse (vakantie)taal op een hoger niveau brengt. In een gezellige sfeer!

Bij voldoende belangstelling start in september de nieuwe activiteit ‘’Converseren in het Italiaans’’. De begeleiding van de groep komt in handen van een dame die in Italië is geboren en haar moedertaal perfect beheerst. De conversatiebijeenkomsten vinden plaats op woensdagmorgen en duren 1 uur. Uit praktische overwegingen wordt de nieuwe groep maximaal 10 personen groot. Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen met Wilhelmien Glindmeyer.
E-mail: wilhelmienglindmeyer@gmail.com

Geen reacties

Plaats een reactie