Repair Café in ons hobbycentrum

Repair Café in ons hobbycentrum

Onder auspiciën van de Brabantse Milieu Federatie is afgelopen zaterdag het Repair Café van start gegaan. Deze externe organisatie maakt gebruik van de grote zaal in ons gebouw. Het Repair Café is de laatste zaterdag van de maand geopend. Allerlei reparaties worden op de dag zelf uitgevoerd door handige vrijwilligers, samen met de aanbieder van het te repareren goed. Doel is onnodig weggooien te voorkomen en de levensduur van apparaten te verlengen. Goed voor de portemonnee én het milieu.

Wilt u een draagbaar apparaat laten repareren zonder dat u zelf meehelpt? Gaat het om iets wat niet meteen kan worden gerepareerd? Dan kan uw reparatievraag tijdens de openingsuren worden neergelegd bij ons hobbycentrum. Er wordt dan eerst bekeken of de reparatie (tegen betaling) kan worden uitgevoerd in de hout- of metaalwerkplaats of in onze reparatiehoek.

Even wat perfect op maat zagen, schaven, lassen, frezen of draaien? Kom gewoon langs, ook als u geen lid bent, zodat we uw vraag samen met u bekijken en een oplossing zoeken. Zo werkt het al jaren in ons hobbycentrum.

Geen reacties

Plaats een reactie