NL doet op zaterdag 16 maart

NL doet op zaterdag 16 maart

Ook dit jaar staan er bij het hobbycentrum, in en om het gebouw, grote en kleine klussen klaar voor actieve vrijwilligers. Ook als je geen lid bent ben je welkom! We starten op zaterdag 16 maart om 09.00u. Om 13.00u stoppen we. Het gaat om klussen die gezamenlijk of individueel kunnen worden uitgevoerd. Op de dag zelf hoor je de details en kun je kiezen wat je wilt doen.

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Net zoals vorig jaar wordt het komende zaterdag gegarandeerd weer een gezellige dag! We zijn blij als je komt meedoen en ons hobbycentrum een handje helpt. We zitten op Park 63b, in het centrum van Nuenen. De ingang ligt recht tegenover de Clemenskerk, aan de andere kant van het Park.

Als je komt dan kun je ook snel even de nieuwe houtwerkhal bekijken die binnenkort wordt geopend. In Nuenen hebben we dan de mooiste hobbyhoutwerkplaats van het zuiden. Zie ook bij ”NIEUWS” op deze website.

Geen reacties

Plaats een reactie