BREINgroep

BREIN is de afkorting voor de BREde INteresse. Wie zich bij deze groep aansluit blijft zich regelmatig verbazen omdat de deelnemers steeds weer op zoek gaan naar boeiende wetenswaardigheden. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om culturele zaken, technisch interessante dingen, maatschappelijke vraagstukken of vormen van vrijetijdsbesteding.

In principe kan alles wat interessant is aan bod komen. Een paar voorbeelden: een kijkje achter de schermen bij een supermarkt, een lezing in het hobbycentrum over poëzie of een opgraving, een uitstapje naar een kasteel of een tentoonstelling, luisteren naar een reisverslag over Madagaskar, een bezoek aan een hospice, samen naar een film, taarten maken in het hobbycentrum, een bezoek aan een veiling, enz. enz.

Een aantal keer per jaar worden er deskundigen en hobbyisten uitgenodigd in het hobbycentrum, maar de groep gaat ook regelmatig op stap om dingen met eigen ogen te zien. Het belangrijkste aspect daarbij is de gezelligheid. Samenkomen in een leuke ambiance en er ook nog iets bij opsteken, daar gaat het om bij de BREINgroep

De groep is 20 jaar geleden ontstaan in de aanloop naar ons huidige hobbycentrum. Het gevarieerde jaarprogramma wordt door de groep zelf samengesteld.

Op dit moment is er een wachtlijst.

Klik hier voor een foto-impressie.

BREINgroep

Begeleider

Ria van der Wielen (tel 040 283 37 31)

Categorie

Activiteiten