Nieuw: modelbouw en fotografie

Nieuw: modelbouw en fotografie

Hobbycentrum de Dorpswerkplaats start bij voldoende belangstelling een groep modelbouw en een groep fotografie.

Modelbouw

Hierbij kan gedacht worden aan het zelf bouwen van schaalmodellen van bijvoorbeeld spoorwegwagons, motoren, schepen, molens, stoommachines enz. met behulp van tekeningen en foto’s.
Deze hobby is erg in trek en ook makkelijk thuis uitvoerbaar. Maar voor sommige bewerkingen is er speciale apparatuur nodig. Hobbycentrum de Dorpswerkplaats beschikt over deze apparatuur. Onder begeleiding kan hiervan gebruik worden gemaakt. Bovendien is het leerzaam dit samen met anderen te doen.

Fotografie

Iedereen fotografeert tegenwoordig. Met een dure camera, een compact camera of smartphone. Toch komt er bij een echt goede foto meer kijken. Denk bijvoorbeeld aan de compositie of de camera net iets anders instellen dan je gewend bent voor een beter effect. Dat vraagt om extra kennis. Fotograaf Ben Wilde gaat, bij voldoende belangstelling, een cursus fotografie geven in het Hobbycentrum. Het ligt in de bedoeling dat in een of twee groepen te gaan doen naar niveau en ervaring.

Maandagavond 28 september 19.30 uur is hiervoor een informatieavond in Hobbycentrum de Dorpswerkplaats, Park 63B Nuenen. Vanuit de belangstelling zal bekeken worden of de voorkeur uitgaat naar een avond of middag.

(Opmerking: beide activiteiten zijn inmiddels van start gegaan. Klik hier.)

Geen reacties

Plaats een reactie