Voorjaarsmarkt op 19 en 20 maart

Voorjaarsmarkt op 19 en 20 maart

We nodigen u graag uit om tijdens de voorjaarsmarkt op 19 of 20 maart de gezellige sfeer te komen proeven of een paasbloemstukje, iets voor in en rond de tuin (voorjaar!), houten speelgoed of wat anders te kopen. Alles wat u ziet is ter plaatse gemaakt door de eigen deelnemers. Op deze manier willen we weer wat geld bijeen brengen voor de huur en exploitatie van ons gebouw en de uitoefening van onze activiteiten.

Met uw aankoop, hoe groot of klein ook, helpt u ons hobbycentrum. En u krijgt er, naast een goed gevoel, iets moois voor terug. Dus kom dus even langs als u tijd heeft. U bent van harte welkom!

Uw bezoek is ook meteen een mooie gelegenheid om onze faciliteiten te komen bekijken. We laten u graag onze ateliers en werkplaatsen zien, uniek in Nuenen. Bent u creatief en houdt u van gezelligheid dan kunt u bij ons aan de slag!

De koffie en de heerlijke, warme, zelfgebakken wafels staan uiteraard weer klaar. Voor kinderen tot 12 jaar is er een verrassing: die mogen tijdens de voorjaarsmarkt een paashaasje beschilderen en dit meenemen naar huis.

Onze voorjaarsmarkt vindt plaats op zaterdag 19 maart van 10.00u tot 16.00u en op zondag 20 maart van 11.00u tot 16.00 uur.

Geen reacties

Plaats een reactie