Soos Nuenen vindt bij ons nieuw onderdak

Soos Nuenen vindt bij ons nieuw onderdak

Na een verblijf van ca. 6 jaren in het LEV-gebouw op de Luistruik is De Soos Nuenen kortgeleden verhuisd naar ons hobbycentrum. De verhuizing is noodzakelijk omdat het LEV-gebouw op de nominatie staat om afgebroken te worden. De Soos bestaat uit ca. 20 mensen met een licht verstandelijke beperking en ongeveer 15 vrijwilligers.

Ons hobbycentrum is verheugd om in de avonduren één van haar zalen in gebruik te kunnen geven aan de nieuwe gebruikers. Met enig ceremonieel, waaronder het doorknippen van een ontvangstlint en onder het genot van een glas bubbels, nam de groep de nieuwe huisvesting in gebruik. De Soos organiseert eens per week een avond ontspanning voor de groep. Het jaarprogramma is gevarieerd en wordt in overleg met de deelnemers samengesteld. Het is daarom heel prettig dat zowel binnen als op het buitenterrein activiteiten kunnen worden georganiseerd. Ons hobbycentrum rekent op een langdurige gebruiksperiode.

Geen reacties

Plaats een reactie