Zomerfeest op 24 augustus

Zomerfeest op 24 augustus

Op woensdag 24 augustus vieren wij als Hobbycentrum de Dorpwerkplaats weer ons jaarlijkse zomerfeest. Voor de liefhebbers is er een leuke fietstocht uitgezet van circa 35km. Zij verzamelen vanaf 13:00 uur. Zij die niet meefietsen worden verwacht omstreeks 16:00 uur. Er is gezellige muziek en omstreeks 17:00 uur is er een heerlijke BBQ. Omstreeks 21:00 uur wordt het zomerfeest afgesloten. Wij verheugen ons op een supergezellige en zonovergoten dag. Alle deelnemers van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats hebben hierover een schrijven gekregen. Je kunt je nu al inschrijven. De kosten voor deelnemers zijn EUR 7,50 p.p. incl. 3 consumptiebonnen. Introducés zijn welkom; zij betalen EUR 15,00 p.p. incl. 3 consumptiebonnen.

Geen reacties

Plaats een reactie