Geslaagde open dag

Geslaagde open dag

Op zondag 4 september stonden de deuren van ons hobbycentrum wagenwijd open om te laten zien welke hobbymogelijkheden er worden aangeboden. Veel bezoekers waren verbaasd over het ruime aanbod. Er was volop interesse voor de conversatiegroepen Frans, Engels en Spaans en de activiteitengroepen schilderen, aquarelleren en tekenen. Waardering was er ook voor de ruime mogelijkheden om in de hout- en metaalwerkplaats zelf producten te maken. De keramiekgroep en de hobbygroep toonden een reeks creaties die in het Nuenense hobbycentrum zijn gemaakt. De fototentoonstelling met opmerkelijk fraaie foto’s oogstte veel waardering. Deze dag was meteen ook de start van de nieuwe groep ”grafische technieken”.

Hieronder een kleine foto-impressie.

Geen reacties

Plaats een reactie