Kerstmarkt wordt leuker dan ooit!

Kerstmarkt wordt leuker dan ooit!

De voorbereidingen voor onze jaarlijkse kerstmarkt zijn in volle gang. Ook dit jaar nodigen wij u graag weer uit om binnen te lopen, puur voor de gezelligheid of voor het kopen van een kerstbloemstukje, een vogelnestkastje, houten speelgoed, een moderne kandelaar of iets anders. Op onze kerstmarkt vindt u creatieve producten die de afgelopen tijd ter plaatse zijn gemaakt. De opbrengst wordt gebruikt voor de huur en voor de exploitatie van het gebouw en voor de uitoefening van de activiteiten van de deelnemers.

Hobbycentrum de Dorpswerkplaats vervult al jaren een belangrijke rol in Nuenen, zowel in creatief als in maatschappelijk opzicht. Met uw aankoop op de kerstmarkt, hoe groot of klein ook, helpt u ons. En u krijgt er, naast een goed gevoel, ook iets moois voor terug! Kom dus even langs; de koffie of thee en de warme, zelfgebakken wafels staan ook dit jaar weer voor u klaar!

Openingstijden:
• zaterdag 17 december van 10.00u tot 16.00u en
• zondag 18 december van 11.00u tot 16.00 uur.

Voor een impressie van wat er zoal te koop is klik hier.

Geen reacties

Plaats een reactie