Conversatiegroep Engels voor vergevorderden zoekt nieuwe deelnemers

Conversatiegroep Engels voor vergevorderden zoekt nieuwe deelnemers

De “English Conversation” groep van ons hobbycentrum is bedoeld voor vergevorderden, dus voor wie de Engelse taal al goed beheerst. Er wordt tijdens de bijeenkomsten in principe uitsluitend Engels gesproken. Alleen als het echt nodig is verdiepen ze zich in het Nederlands kort in de grammatica. Onderwerpen tijdens de bijeenkomsten zijn bijvoorbeeld de gebeurtenissen van de dag, reizen, hobby’s, enzovoorts. De deelnemer kan zelf het onderwerp bepalen. Het gaat hierbij niet alleen om van en aan elkaar te leren want ook gezelligheid speelt een rol. De conversatielessen vinden iedere dinsdagmiddag plaats van 15.00u tot 16.30u en staan onder leiding van John Dain. Deze geboren Engelsman woont inmiddels 37 jaar in Nederland en leert de deelnemers allerlei fijne kneepjes voor een leuke, professionele conversatie. “Hoe meer je met elkaar praat, hoe gemakkelijker het gaat. Tijdens iedere bijeenkomst hoor je nieuwe dingen en krijg je tips, zodat je de Engelse taal steeds beter beheerst.”
Onder andere vanwege verhuizing is er bij deze groep nu ruimte voor drie nieuwe deelnemers. Meedoen kost €100 per jaar voor één groepsactiviteit. Geïnteresseerden kunnen tijdens een “snuffeltijd” eerst een paar keer vrijblijvend aanschuiven. Voor meer informatie bel Ger van de Ven, tel. 040-2833890

Geen reacties

Plaats een reactie