Kerstmarkt geslaagd

Kerstmarkt geslaagd

Ons hobbycentrum kan terugkijken op een zeer geslaagde kerstmarkt, afgelopen weekend. Een groot aantal inwoners uit Nuenen, Gerwen en Nederwetten kwamen naar Park 63b om met een aankoop, groot of klein, de hobbyactiviteiten van onze deelnemers te steunen. De sfeer was gezellig, de verkoop draaide als een tierelier, de wafelijzers stonden niet stil. Velen gingen met een leuke kerstdecoratie naar huis. Ook het houten speelgoed werd goed verkocht.

Alom was er bewondering voor de kwaliteit van de producten, die we met veel creativiteit zelf hadden gemaakt. Wie nog niet wist dat er bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats veel vakmanschap zit kon dat nu met eigen ogen zien.

Voorzitter René Jansen wil namens alle deelnemers van het hobbycentrum graag iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan het mooie resultaat. “De opbrengst van zo’n markt is essentieel voor de continuïteit. Onze hobbyactiviteiten willen we graag laagdrempelig en betaalbaar houden voor iedereen, ondanks de hoge huurlasten. We maken er samen weer een mooi jaar van!”

Geen reacties

Plaats een reactie