Italiaanse ijssalon geeft warmte aan ons hobbycentrum

Italiaanse ijssalon geeft warmte aan ons hobbycentrum

Rond de jaarwisseling sluit ijssalon Italia in de Vincent van Goghstraat altijd voor een aantal weken. Het is daar nu onwerkelijk rustig. Geen lange rijen, geen terras met mensen die in de zon van een lekker ijsje of sorbet genieten.

Voor Sandra en Loet van Lieshout, eigenaren van de Italiaanse ijssalon, is dit de tijd van het jaar om ze laten zien dat ze ons hobbycentrum een warm hart toedragen. Hoe ze dat doen? Wel, gedurende een aantal weken mogen we gebruik maken van de etalage van hun ijssalon om al onze hobbyactiviteiten te promoten. Zo gaat het al een paar jaar en dat stellen wij zeer op prijs! Kort voor de jaarwisseling ging Ad van Rooij, bestuurslid van het hobbycentrum en afkomstig uit de tentoonstellingswereld, weer aan de slag in de etalage in de van Goghstraat. Ook nu is daar dus weer een minitentoonstelling te zien die een indruk geeft van wat je in ons hobbycentrum allemaal kunt doen onder het motto “van en aan elkaar leren”. 

Loop er maar eens langs!

Tijdens de ‘winterslaap’ van haar ijssalon is Sandra van Lieshout trouwens ook actief als gastvrouw bij ons hobbycentrum. Ze vindt dat leuk en gezellig. Sandra, met een knipoog: “Ach, wat warmte kunnen de deelnemers van ons hobbycentrum best gebruiken. Zélfs als die warmte uit een ijssalon komt!”

Sandra en Loet, namens alle 344 deelnemers van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats: BEDANKT!!

Geen reacties

Plaats een reactie