Knutsel- en handenarbeidgroep zoekt uitbreiding

Knutsel- en handenarbeidgroep zoekt uitbreiding

Op woensdagmorgen wordt er op ons hobbycentrum volop geknutseld: knippen, plakken, voorwerpen verfraaien met schilderen, inkleuren, snijden, breien, lijmen, ga maar door. Samen creatief bezig zijn dus, met wat ze vroeger ook wel handenarbeid noemden. Maar voor de meeste deelnemers is het vooral ook een ochtend voor sociale contacten. Een wekelijks terugkerend stukje gezelligheid dus. Naast de plakpot staat de koffiekan en de theepot…

Tijd voor verjonging
Coby de Zeeuw is al 20 jaar actief deelnemer. Ze vertelt hoe er in de groep wordt gewerkt: “Sommigen doen gewoon lekker hun eigen ding, die hebben geen inspiratie nodig. Anderen vinden het fijn wanneer we gezamenlijk een idee bespreken en dan daarmee als groep aan de slag gaan. We laten ons graag inspireren door dingen die we zien om ons heen. Of we halen iets uit een boek of van internet. We haken ook graag in op feestdagen zoals Kerstmis of Pasen. Daarvoor maken we bijvoorbeeld onze eigen wenskaarten met een persoonlijke tintje, heel mooi. Uiteraard gaan we ook ieder jaar voor de jaarlijkse kerstmarkt en voorjaarsmarkt aan de slag, altijd weer leuk om te doen!”

Loop op woensdagochtend eens binnen!
Als hobbycentrum beschikken wij over een magazijn dat barstensvol materialen ligt waarmee van alles gemaakt kan worden. En af en toe worden er gezamenlijk ook wat spullen ingekocht voor een specifiek werkstuk. Wilt u een keer zelf kijken hoe het er aan toe gaat? Loop dan op woensdagmorgen gewoon eens binnen. De groep komt iedere woensdagochtend bij elkaar van 09.00u tot 11.30u.  Voor inlichtingen: Coby de Zeeuw, tel. 283 2236

Zie ook hier.

Geen reacties

Plaats een reactie