Start conversatielessen Duits

Start conversatielessen Duits

“Warum ist es am Rhein so schön?”

Hobbycentrum de Dorpswerkplaats start conversatielessen Duits

Uit statistieken blijkt dat veel Nederlanders die met de auto op vakantie gaan zich ieder jaar opnieuw de vraag stellen: waar gaan we dit jaar met vakantie naartoe?

Wij hebben bij ons hobbycentrum al jaren conversatiegroepen Engels, Frans en Spaans, maar tot op heden geen Duits! Vreemd, terwijl toch zoveel mensen ieder jaar naar Duitsland op vakantie gaan. Daar komt binnenkort wellicht verandering in!

Deskundige aanpak

Paul Krijne, oud-leraar Duits uit het voortgezet onderwijs, is bereid om bij ons conversatiebijeenkomsten Duits te gaan verzorgen. Uiteraard geeft zo’n bijeenkomst veel interactie. Want een taal leer je het beste door samen veel te oefenen, het is gewoon een kwestie van dóen. Hoe meer je met elkaar praat, hoe beter het gaat! Een oefenboek kan tot de mogelijkheden behoren. Er wordt bij de aanmelding uitgegaan van enige basiskennis Duits. Je moet jezelf bijvoorbeeld kunnen voorstellen in het Duits, met een verhaaltje erbij.

Meld je aan

Het plan is om vanaf eind april op woensdagmiddag te starten met de groep Duits. Maar eerst moet de belangstelling worden geïnventariseerd. De exacte planning vindt daarna plaats. Wil je graag meedoen met deze nieuwe groep Duits? Wacht dan niet af, maar reageer snel! Bij ons staat het ”van en aan elkaar leren” centraal en een heleboel gezelligheid krijg je er gratis bij!

Belangstellenden kunnen zich wenden tot Paul Krijne, tel. (040) 283 1730 of e-mail paul.krijne@onsnet.nu

Deelnemer worden

Ben je nog geen deelnemer van ons hobbycentrum? Meedoen kost €100 per jaar. Informatie over het ruime activiteitenaanbod, het weekprogramma en het deelnemerschap vind je elders op deze site.

Geen reacties

Plaats een reactie