Bouwtechnische inspectie i.v.m. overdracht gebouw

Bouwtechnische inspectie i.v.m. overdracht gebouw

Op woensdag 30 augustus vond de laatste bouwtechnische inspectie plaats van ons gebouw vanwege de overdracht van Helpt Elkander naar de gemeente Nuenen. Het overdrachtscontract wordt op vrijdag 1 september officieel getekend en vanaf dat moment is het gebouw van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats volledig eigendom van de gemeente.

De inspectie vond plaats door drie deskundigen van de gemeente Nuenen en een van Helpt Elkander. Van onze kant werden zij begeleid door onze voorzitter René Jansen en onze bouwkundige/architect Bart Coolen, zie foto. Op enkele kleine bemerkingen na werd het gebouw in orde bevonden en kan de contractondertekening vrijdag ongehinderd plaatsvinden. 

Geen reacties

Plaats een reactie