Mijlpaal van vierhonderdste deelnemer bereikt!

Mijlpaal van vierhonderdste deelnemer bereikt!

Op donderdag 2 november heeft het bestuur van ons Hobbycentrum de Dorpswerkplaats haar vierhonderdste deelnemer feestelijk verwelkomd! Het is mevrouw Henny Teunisse, een bekende Nuenense vanwege de hoedenwinkel die zij nabij de lindeboom heeft gehad. Mevrouw Teunisse is lid geworden van de dames houtbewerkingsgroep, in de volksmond ook wel de timmerdames genoemd (klik hier), die iedere donderdagmorgen onder leiding van Tum van Noorden allerlei leuke producten in de houtwerkplaats maakt.


Rond 10:00 uur werd mevrouw Teunisse, en met haar de hele timmergroep, uitgenodigd om even het werk neer te leggen voor een feestelijk samenzijn, waarbij voorzitter René Jansen mevrouw Teunisse toesprak en haar een toepasselijk welkomsgeschenk aanbood. Daarna was er koffie met gebak. De plaatselijke pers was uitgenodigd – Rond de Linde en De Nuenense Krant als ook iemand van de plaatselijke omroep LON.

 

Het doet het bestuur veel deugd dat met de inschrijving van mevrouw Teunisse de vierhonderdste deelnemer is bereikt. Dit toont eens te meer aan welk een belangrijke rol ons hobbycentrum speelt in het sociaal-culturele leven van onze dorpsgemeenschap. Bovendien, dat behoeft niet te worden ontkend, maakt de financiële bijdrage van een dergelijk aantal deelnemers een gezonde bedrijfsvoering van ons hobbycentrum ook mogelijk.

Het bestuur wenst mevrouw Teunisse een fijne tijd bij de timmerdames toe!

 

Geen reacties

Plaats een reactie