Paas-/voorjaarsmarkt op 24 en 25 maart

Paas-/voorjaarsmarkt op 24 en 25 maart

Op 24 en 25 maart organiseert Hobbycentrum de Dorpswerkplaats haar jaarlijkse paas-/voorjaarsmarkt. De voorbereidingen zijn in volle gang dus het belooft weer een hels (of mag je dat tegenwoordig niet meer zeggen) spektakel te worden. Met veel bloemstukjes, houten speelgoed en allerlei leuke snuisterijen voor op het balkon of in de tuin. Dus noteer de data alvast in uw agenda: 24 en 25 maart in de dorpswerkplaats aan het Park 63b, beide dagen van 11:00 – 16:00 uur.

“Beste reizigers”, niet alleen de spoorwegen zijn bezweken aan de terreur van splintergroeperingen en kondigen hun dienstmededelingen tegenwoordig uiterst gender-neutraal aan (dames en heren mag niet meer), ook de leiding van de dorpswerkplaats vindt dat we voortaan geloofs-neutraal moeten handelen. Ook al heeft iedereen het in de dorpswerkplaats over de paasmarkt, het heet voortaan de voorjaarsmarkt.

Geen reacties

Plaats een reactie