Interview met bestuur in ED

Interview met bestuur in ED

Op maandag 9 april hebben onze voorzitter René Jansen en penningmeester Jan Merks een gesprek gehad met de Nuenen correspondent van het Eindhovens Dagblad. De komst van de 400e deelnemer en de contractondertekening met de gemeente Nuenen waren voor het ED reden genoeg om eens poolshoogte te komen nemen bij ons hobbycentrum. Gedurende anderhalf uur zijn er vele onderwerpen aan de orde geweest, uiteenlopend van het allereerste begin in 1995 tot aan de plannen voor uitbreiding in de nabije toekomst.

Onderstaand treft u het artikel aan dat op 11 april in het ED heeft gestaan.

Persoonlijk vind ik dat er nogal veel over het verleden wordt gesproken; met die poetsdoekenwasserij heb ik het nu wel zo’n beetje gehad. Dat ons hobbycentrum bruist van vele uiteenlopende activiteiten in een gemoedelijke Brabantse sfeer waar mensen samen met anderen hun hobby uitoefenen, is veel belangrijker. Er is voor elk wel was wils, van houtsnijden tot metaalfrezen, van schilderen tot parlez-vous francais en van sjoelen tot jeu-de-boules. Kijkt ook maar eens op ons programma!

Geen reacties

Plaats een reactie