Uitnodiging Roadshow Rabobank Clubkas Campagne

Uitnodiging Roadshow Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank stuurt ons de volgende uitnodiging:

QUOTE
De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne 2018 blijft nog even spannend. Onze leden hebben gestemd en daarmee het bedrag van € 70.000 verdeeld, dat Rabobank Dommelstreek beschikbaar stelt uit haar Coöperatief Dividend. Vanaf woensdag 23 mei gaan we tot en met zondag 10 juni on tour om de uitslag bekend te maken in de dorpen. Onze marktteams komen naar u toe met de Roadshow en reiken de cheques uit.

Kom naar de Roadshow in uw dorp!
Wij verwachten een afvaardiging van uw club op maandag 28 mei in Nuenen. Dan overhandigen we u graag een persoonlijke cheque en weet u welke bijdrage uw club ontvangt. Niet alleen u, maar ook uw clubgenoten zijn van harte welkom! Samen maken we er een leuk feestje van. Daarbij is het een mooie kans om andere clubs uit Nuenen te ontmoeten.

Locatie en tijd
Op maandag 28 mei zien we u graag om 19.00 uur in het Park in het centrum van Nuenen. Om 21.00 uur sluiten we af.  Zorg alstublieft dat er een afvaardiging van uw club aanwezig is, anders kunnen we het geworven bedrag helaas niet aan uw club uitkeren en gaat dit bedrag terug in de kas van het Coöperatief Dividend van Rabobank Dommelstreek.

Met elkaar maken we er een feestelijke uitreiking van. Kom daarom gerust op een originele/ludieke manier, dat verhoogt de feestvreugde nog meer!

Tot ziens op 28 mei!

Met vriendelijke groet,

Rabobank Dommelstreek
marktteam Nuenen

EINDE QUOTE

Het bestuur stelt het op prijs wanneer meerdere deelnemers aanwezig zijn.

Geen reacties

Plaats een reactie