Kom tekenen!

Kom tekenen!

Op dinsdag 4 september organiseren wij een informatiebijeenkomst over tekenen. De groepsactiviteit tekenen bestaat al langer, maar daar wordt nu een extra slinger aan gegeven, met dank aan Atelier Nuenen!

Tijdens de tekenbijeenkomsten gaat het over materiaalgebruik, basistechnieken, creativiteit, perspectief, licht en schaduw, werkelijkheid, fantasie en abstractie. Er wordt gewerkt met materialen als potlood, houtskool en inkt.

“Het worden bijeenkomsten waarin je veel kunt leren”, zegt Hans Könemann. “We noemen het bewust geen lessen, want we willen absoluut niet als een soort docent voor de klas staan. We begeleiden, we geven aanwijzingen en tips. Soms aan de hele groep, maar met name ook individueel. De deelnemers moeten het vooral zélf doen, zélf dingen ontdekken en vaardigheden ontwikkelen. Dat doen we met opdrachten en thema’s. Al werkend gaan de deelnemers dan nieuwe dingen ervaren en wordt het alsmaar leuker. En je leert uiteraard ook van elkáár!”

Voel je hier iets voor, doe dan mee!

Tijdens de informatiebijeenkomst ben je van harte welkom en worden al je vragen beantwoord. Locatie: de grote zaal van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats, Park 63b op dinsdagmorgen 4 september om 09;30 uur.

Na 4 september komt de tekengroep elke dinsdagmorgen bij elkaar van 9.30 tot 12.00 uur. Voordat je je definitief aanmeldt, mag je kosteloos 3 keer “op proef” meedoen.

Er is plaats voor 12 deelnemers. Als je definitief meedoet is het  de bedoeling dat je deelnemer bent/wordt van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats; dat kost €100 per jaar. Daarbij komen uiteraard dan nog de kosten voor je tekenmaterialen.

Kun je er op dinsdag 4 september niet bij zijn, dan kun je voor informatie en aanmelding contact opnemen met Hans Könemann. E-mail: konemann@planet.nl

Geen reacties

Plaats een reactie