Zomerfeest 2018 supergezellig!

Zomerfeest 2018 supergezellig!

Ruim 200 deelnemers, al dan niet met partner of introducé, hebben met volle teugen genoten van het Zomerfeest 2018. De zon scheen heerlijk, de temperatuur kon niet beter en de organisatie had het ook dit keer goed voor elkaar. Mede dankzij de hulp van een groep deelnemers die al dagen tevoren druk in de weer is geweest om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een succes te maken. Dank, dank, dank hiervoor! Dit jaar was er geen barbecue, maar een heerlijk warm en koud buffet. Uit de vele positieve reacties mogen we opmaken dat dit een prima keus is geweest.

Ook de fietstocht langs een reeks fietsknooppunten in en rondom Nuenen viel in goede aarde. Voor wie het nog niet weet: ons hobbycentrum is er niet alleen om creatief bezig te zijn, maar vooral ook voor de gezelligheid. Het jaarlijkse terugkerende Zomerfeest hoort er dus echt bij als je bij ons meedoet!

Voor een foto-impressie van het Zomerfeest kun je hier klikken.

 

Geen reacties

Plaats een reactie