Burendag 2018 / Open dag 2018

Burendag 2018 / Open dag 2018

Speeltuin de Kievit en Hobbycentrum de Dorpswerkplaats vierden gezamenlijk “Burendag 2018”

 

Zaterdag 22 september was het Nationale Burendag. Onder het motto “Buren voor Buren” hadden Speeltuin de Kievit en Hobbycentrum de Dorpswerkplaats besloten om gezamenlijk Burendag te vieren. Het ging hierbij om het versterken van de samenhang tussen de dorpsbewoners door het scheppen van een ambiance waarin jong en oud zich konden vermaken. Het terrein van zowel de speeltuin als van het hobbycentrum was omgetoverd tot een gezellig terras met kraampjes en was via beide toegangspoorten bereikbaar. Onder het genot van een kop koffie of thee konden vrienden en bekenden elkaar ontmoeten en andere dorpsgenoten leren kennen.  Er waren verse wafels en koele drankjes verkrijgbaar.

Helaas was de toeloop erg mager. En het weer werkte ook niet bepaald mee. Toch jammer van de vele energie die al onze vrijwilligers er in hebben gestoken.

 

 

 

Geen reacties

Plaats een reactie