Stichting Meedoen bij ons aan de timmer!

Stichting Meedoen bij ons aan de timmer!

Op zaterdag17 november hebben een aantal kinderen van Stichting Meedoen een ochtend heerlijk getimmerd in ons hobbycentrum. Met de hulp van een aantal vrijwilligers heeft de groep in de houtwerkplaats vijf schatkisten en zes houten kerstbomen in elkaar gezet. Iedereen trots, iedereen blij! De begeleiding van dit leuke timmerevenement lag grotendeels in handen van een paar dames van onze eigen damestimmergroep (die iedere donderdagmorgen samenkomt) en hun vaste begeleider Tum van Noorden.

Stichting Meedoen is een Nuenense vrijwilligersorganisatie die leuke vrijetijdsactiviteiten organiseert voor jongeren die het -om allerlei redenen- niet gemakkelijk vinden om vrienden te maken met leeftijdgenoten of zich aan te sluiten bij een sportvereniging. De stichting krijgt veel hulp uit de Nuenense samenleving en uiteraard werkt ook ons hobbycentrum daar graag aan mee.

Meer informatie over Stichting Meedoen vind je op www.meedoennuenen.nl

Ze zoeken overigens nog een paar vrijwilligers. Iets voor jou?

 

Geen reacties

Plaats een reactie