Hobbycentrum groeit met 10%

Hobbycentrum groeit met 10%

Op 14 december 2017 mocht Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zijn 400stedeelnemer inschrijven, Henny Teunisse, actief bij de dames-timmergroep op donderdagmorgen.

De groei ging daarna onverminderd en gestaag door. Met 40 nieuwe aanmeldingen in 2018 staat de teller inmiddels op 440, een deelnemerstoename van maar liefst 10% in één jaar. De verwachting is dat deze trend zich in 2019 doorzet.

Het ruime aanbod van hobbyactiviteiten met volop ruimte voor creativiteit en gezelligheid trekt voortdurend nieuwe deelnemers, ook via mond- tot- mondreclame. De vele hobbyfaciliteiten, die worden aangeboden in een goed verwarmd gebouw zonder poespas, maken het meedoen aantrekkelijk, ook tijdens de winter. Wie vrijblijvend een kijkje komt nemen in ons hobbycentrum krijgt alle uitleg over de mogelijkheden om actief mee te doen voor slechts € 100 per jaar, omgerekend 2 euro per week. Dus loop vrijblijvend eens een keertje binnen!

Geen reacties

Plaats een reactie