Zomerfeest 2019 op 21 augustus

Zomerfeest 2019 op 21 augustus

Het traditionele zomerfeest met warm en koud buffet van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats vindt dit jaar plaats op woensdag 21 augustus. Om hieraan deel te kunnen nemen dient u deelnemer (lid) te zijn van ons hobbycentrum en dient u zich tijdig in te schrijven. Alle deelnemers van het hobbycentrum hebben hierover een persoonlijke email ontvangen. Indien u als deelnemer geen email hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met: j.merks.dorpswerkplaats@KPNmail.nlHet programma voor deze dag is als volgt:

— Voor de sportieve fietsliefhebbers is er een fietstocht uitgezet van ca. 35 km.

— De deelnemers verzamelen zich vanaf 13.00 uur bij het hobbycentrum.

— Voor de recreatieve fietsers die het graag wat rustiger aan willen doen is er een kortere tocht uitgezet van ca. 20 km. Ook deze deelnemers verzamelen zich vanaf 13.00 uur bij het hobbycentrum, maar gaan later van start dan de eerste groep.

— Om 13.30 uur start de fietstocht. U wordt terugverwacht omstreeks 16.00 uur.

— Consumpties onderweg zijn voor eigen rekening!

— Deelnemers/introducés die niet deelnemen aan de fietstocht worden ook vanaf 16.00 uur bij het hobbycentrum verwacht. 

— Om ca. 17.00 uur: Start warm en koud buffet dat wordt verzorgd door keurslager Evert Tebak.

— We sluiten het Zomerfeest af om ca. 20.00 uur.

We gaan er samen een leuke middag van maken met gezellige muziek.

 

Geen reacties

Plaats een reactie