Een AED in ons gebouw met uw stem van Rabo Clubsupport?

Een AED in ons gebouw met uw stem van Rabo Clubsupport?

Op 27 september is de Rabo ClubSupport actie van start gegaan. Het bestuur van ons hobbycentrum hoopt dat via deze actie de financiële basis wordt gelegd om een AED kunnen aanschaffen, een apparaat dat levens kan redden bij ernstige hartritmeproblemen. 

Hoe meer stemmen we krijgen van leden van de Rabobank, hoe meer geld we ontvangen om deze buitengewoon belangrijke investering -die er hoe dan ook gaat komen-  te kunnen doen. Op 14 oktober worden de resultaten van de actie bekendgemaakt.

Als u lid bent van de Rabobank kunt u ons helpen met uw stem. U mag er twee op onze stichting uitbrengen.

Wij rekenen op een mooi resultaat en daar kunt u uw steentje aan bijdragen!

 

Geen reacties

Plaats een reactie