Koninklijke onderscheiding voor Coby de Zeeuw

Koninklijke onderscheiding voor Coby de Zeeuw

De lijst van vrijwilligersactiviteiten van Coby de Zeeuw is lang. Daarom heeft zij tijdens ons zomerfeest uit handen van burgemeester Maarten Houben een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werd tijdens haar officiële afscheid van ons hobbycentrum benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Als ex-coupeuse weet Coby de Zeeuw alles over lintjes, maar ongetwijfeld is dit het mooiste lintje dat ooit door haar handen ging!

Coby de Zeeuw is op het Nuenense hobbycentrum een bekend gezicht. Maar liefst 23 jaar lang heeft ze zich ingezet als vrijwilligster en coördinator van diverse hobbygroepen. Daarmee behoort ze tot het selecte groepje dat de basis heeft gelegd voor Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Met name als begeleidster van de handvaardigheidsgroep heeft ze nadrukkelijk ze laten zien dat ze beschikt over veel vaardigheden, geduld en een grote sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

Buiten ons hobbycentrum was Coby met al haar creativiteit betrokken bij vele lokale evenementen en vanaf 1994 is ze actief geweest bij de seniorenvereniging Nuenen en de KBO afdeling Nuenen, die tegenwoordig Senergiek heet. Kortom, ze heeft deze koninklijke onderscheiding dik verdiend!

Bedankt Coby voor alles wat je voor ons hobbycentrum en de Nuenense gemeenschap hebt gedaan.

Geen reacties

Plaats een reactie