Klusteam werkt hard

Klusteam werkt hard

In de sluitingsperiode hebben kleine groepen vrijwillige klussers doorgewerkt aan noodzakelijke voorzieningen in en om ons gebouw.

De alarm- en de ontruimingsinstallatie is met de aanleg van cameratoezicht nu volledig functioneel. We kunnen nu, ook in de nachtelijke uren, op afstand goed zien wat er aan de hand is als het alarm afgaat. 

In de hoek bij de voordeur is een tuinhuisje geplaatst dat gaat dienen voor de verkoop van onze producten. Loop er eens binnen en kijk of er iets naar uw wens bij ligt. De beschadigde korte voorgevel van het gebouw is aan de onderzijde over de gehele lengte van een lichtkleurige stuclaag voorzien, hetgeen fraai oogt. Ook zijn er leilindes geplant tegen het houten bijgebouw van Ratatouille.

En onze vrijwilligers hebben tot slot een aantal voorzieningen getroffen die de opstart na de corona mogelijk maakten.

Chapeau voor allen die hieraan hebben meegewerkt en daarbij de coronaregels goed hebben toegepast. Het bestuur is buitengewoon verheugd over de resultaten!

Geen reacties

Plaats een reactie