Zomerse Ontmoeting geslaagd

Zomerse Ontmoeting geslaagd

Op 21 augustus kwam de eerste groep deelnemers van ons hobbycentrum bijeen voor de Zomerse Ontmoeting 2020, een combinatie van een fietstocht van 30 km en een samenzijn op het terras van ons hobbycentrum. Omdat het grote Zomerfeest (met ons 25-jarig jubileum…) dit jaar helaas geen doorgang kan vinden vanwege de coronaperikelen is er voor dit alternatief gekozen.

De opzet was bescheiden, maar daarom niet minder geslaagd. De onderlinge corona-afstand bleek geen belemmering om elkaar -na soms maandenlange afwezigheid- weer eens te ontmoeten en gezellig bij te praten onder het genot van een kop koffie of een drankje. Het warme, zonnige zomerweer was de kers op de taart. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement.

 

Op 28 augustus volgt er opnieuw een Zomerse Ontmoeting. Dan komt de tweede groep deelnemers genieten van dit evenement. Op deze manier wordt de drukte een beetje verdeeld om de corona-regels goed te kunnen naleven.

Irma van Laarhoven en Piet Cloosterman hebben er voor de LON weer een leuke filmimpressie van gemaakt, zie https://www.youtube.com/watch?v=bUjLtC_bk14

Geen reacties

Plaats een reactie