Zomerse ontmoetingen

Zomerse ontmoetingen

Het zou dit jaar een feestelijk jaar worden omdat ons Hobbycentrum dit jaar 25 jaar bestaat. Het hoogtepunt zou een spetterend zomerfeest zijn!

Maar helaas, corona vond het nodig om roet in het eten te gooien waardoor wij de boel moesten afblazen.

Toch vinden wij het belangrijk dat de communicatie met en tussen onze deelnemers ondanks alle beperkingen in stand wordt gehouden. In plaats van het zomerfeest organiseert ons hobbycentrum daarom in de loop van augustus voor haar deelnemers en partners een tweetal middagen van gezellig samenzijn. Niet een maar twee middagen om recht te doen aan de nog steeds geldende veiligheidsadviezen wat betreft Covid-19 en om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen laten deelnemen. De middagen die wij voor deze Zomerse Ontmoetingen 2020 in de agenda hebben geprikt zijn vrijdag 21 en vrijdag 28 augustus.

We beginnen op beide dagen, voor diegenen die dat willen, met een fietstocht van ongeveer 30 km en aansluitend een nazit met koffie, iets lekkers en een drankje. De fietsers starten vanaf 13.30u en vanaf 15.00u kunnen de niet-fietsende deelnemers aanschuiven voor de nazit.

Het is de bedoeling dat men zich ook voor de nazit inschrijft omdat we voor elke middag een maximum aantal deelnemers hanteren van 80 personen. Het samenzijn zal buiten plaatsvinden. Mochten de vooruitzichten voor die dagen te slecht zijn dan zullen we dit tijdig laten weten. Partners van onze deelnemers mogen inschrijven zowel voor de fietstocht als voor de nazit. Om 17.00 uur worden beide middagen afgesloten, zodat de vrijwilligers voldoende tijd hebben om alles weer netjes op te ruimen.

Geen reacties

Plaats een reactie