Hobbycentrum onder strikte voorwaarden weer beperkt open

Hobbycentrum onder strikte voorwaarden weer beperkt open

VEROUDERD

DIT BERICHT HEEFT HET BESTUUR DOOR AANVULLENDE MAATREGELEN VAN HET KABINET HELAAS MOETEN HERROEPEN, ZIE NIEUW BERICHT.

Een aantal deelnemers heeft het bestuur gevraagd om het hobbycentrum toch weer open te stellen onder de voorwaarden die de Rijksoverheid (het RIVM) stelt. Dit om de contacten met andere deelnemers niet te laten verwateren zou het fijn zijn wanneer groepsactiviteiten – hoe beperkt ook – toch weer mogelijk zijn.

Het bestuur heeft daarop besloten om aan deze verzoeken gehoor te geven MITS de bezoekende deelnemers aan een groepsactiviteit zich strikt houden aan een aantal zeer duidelijk geformuleerde maatregelen van de Rijksoverheid en het bestuur. Elke deelnemer van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats is door het bestuur persoonlijk van deze voorwaarden op de hoogte gesteld.

Voor bezoekers geldt dat zij worden opgevangen in de keuken en niet meer onnodig worden toegelaten tot de andere ruimten. Per situatie wordt bezien hoe aan de vraag van de bezoeker tegemoet kan worden gekomen, bijvoorbeeld door het uitwisselen van telefoonnummers of e-mailadressen of door het kortstondig bezoeken van iemand die in het gebouw aanwezig is.

Geen reacties

Plaats een reactie