Het beton is gestort!

Het beton is gestort!

Velen hebben al gezien dat de nieuwbouw met veel voortvarendheid is gestart. Het begon met graafwerk, isolatiemateriaal en het leggen van stalen netten. Op woensdag 15 december hebben de bouwvakkers in de vroege ochtenduren de fundering en de vloer gestort. Nadien zijn de eerste lagen metselstenen aangebracht. Met het storten van de betonnen vloer is de grondsanering afgerond. De laatste stap is de goedkeuring door de Omgevingsdienst.

De contouren van de diverse ruimten binnen de nieuwbouw zijn al een beetje zichtbaar door de houten hulppalen die de bouwvakkers hebben geplaatst voor het optrekken van het metselwerk. Aan de buizen die uit de vloer steken zie je al waar de nieuwe toiletgroep gaat komen. Met onze vrijwilligers gaan we een aantal zelfwerkzaamheden oppakken, want niet alles in het gebouw wordt door de aannemer uitgevoerd.

Vòòr het betonstorten: 

En nà het betonstorten: 

Geen reacties

Plaats een reactie