Klusclub stevig aan het werk tijdens NL Doet

Klusclub stevig aan het werk tijdens NL Doet

Een groep van 22 mensen, merendeels leden van ons hobbycentrum maar ook een paar vrijwilligers die kwamen opdraven, hebben op zaterdag 12 maart vrijwillig hun handen uit de mouwen gestoken voor ons hobbycentrum. Het was weer tijd voor NL Doet, werk aan de winkel dus voor een mooie subsidie van het Oranje Fonds. Er was dit jaar veel werk te verzetten. Bart Coolen, onze bouwkundige ‘’opperman’’, had zijn kluslijst met namen klaarliggen. Na de werkbespreking ging iedereen enthousiast aan de slag in zijn groep.

Het eindresultaat mag worden gezien! Er is in de nieuwbouw een stevige balklaag aangebracht waar de zoldervloer op komt te liggen, er is flink gegraven voor de riolering van de nieuwbouw, alle ramen van ons gebouw zijn grondig schoongemaakt, de opslagruimte bij de vogelkooi is van buiten geschilderd, er is gesnoeid en er is bestrating hersteld. Dit lukte allemaal in een paar uur tijd, dankzij de vakkundige handjes van mensen die ons hobbycentrum een warm hart toedragen.

Er werd overlegd, gezweet en soms gezucht, maar de sfeer was gezellig en het weer werkte mooi mee. Uiteraard zorgden onze gastvrouwen zoals vanouds voor de inwendige mens: volop broodjes dus, soep, koffie, thee en gebak. Met een voldaan gevoel werd de NL Doet dag 2022 afgesloten: de vooraf geplande klus is volledig geklaard. Met dank aan allen die hebben meegeholpen. Fantastisch!  

 

Geen reacties

Plaats een reactie